×
×

Slagersvak tiende titel in portefeuille GPmedia

Maandag 27 januari 2020
NIJMEGEN | Uitgeverij GPmedia BV introduceert haar nieuwste vaktijdschrift: SlagersVak. Daarmee borduurt de Nijmeegse uitgeverij voort op het succesvol opnieuw in de markt zetten van vaktijdschrift Meat & Co, dat in de zomer van 2018 werd overgenomen. “We beschikken inmiddels over de nodige expertise binnen de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie en zien kansen voor een nieuw, onderscheidend vakblad: SlagersVak”, verduidelijkt uitgever Peter Peeters.
 
“Met onze vakbladen NBT Magazine, Meat&Co en Pakkracht bedient onze uitgeverij al bijna twintig jaar naar tevredenheid van onze adverteerders en lezers verschillende sectoren binnen de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie in Nederland en deels in Vlaanderen”, vervolgt Peeters.
GPmedia BV is volop in ontwikkeling en nog steeds groeiende. Het portfolio beslaat inmiddels tien vakbladen. Gedurende de afgelopen twee jaar is vaktijdschrift Meat & Co succesvol geherpositioneerd binnen de vlees- en eiwitverwerkende industrie in Nederland en Vlaanderen. Voortbordurend op die expertise introduceert de uitgeverij nu SlagersVak. 
 
Oplage
SlagersVak kent een startoplage van 5.316 exemplaren en wordt gratis verspreid onder alle ambachtelijke slagerijen in Nederland en Vlaanderen, poeliers, speciaalzaken en alle slagerijen in de Nederlandse supermarkten. De eerste uitgave verschijnt 3 april 2020.
 
Voor meer informatie over dit persbericht neemt u contact op met Martijn Schwillens via tel. (024) 3246 146 of per e-mail naar: m.schwillens@gpmedia.nl.
 
Terug naar nieuwsoverzicht