×
×

Pakkracht

Vakinformatie voor de totale verpakkingsindustrie in food, non-food,
handel en industrie

Klik hier om de mediakaart aan te vragen!

Pakkracht is een fraai en overzichtelijk vormgegeven magazine speciaal voor beslissers binnen het verpakkende bedrijfsleven in Nederland. Het magazine geeft actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in de nationale en internationale verpakkingswereld.

Ter aanvulling op de zes printedities publiceert vaktijdschrift Pakkracht voortdurend nieuwsberichten op de eigen website www.pakkracht.biz en in een nieuwsbrief (twaalf keer per jaar) alsmede op social media zoals Facebook en LinkedIn. Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier!

Doelgroep
Pakkracht richt zich op het ‘verpakken’ in de breedste zin van het woord. Van de voedings-, chemische en cosmetische industrie, tot de grafische, textiel-, meubel- en transportindustrie. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteedt aan populaire topics als duurzaam ondernemen, marketing en management. Elk nummer heeft een special waarin een interessant onderwerp binnen de verpakkingsindustrie wordt uitgelicht, waaronder de veelgelezen beursuitgaven met daarin de voorbeschouwingen van internationale events.

Oplage
De totale oplage is 5.392 exemplaren per uitgave.

HOI Vaktijdschrift Pakkracht beschikt over het HOI Keurmerk. Dit betekent dat de oplage gegarandeerd en gecontroleerd is.
Lees
(de laatste editie van)Pakkracht
hier