×
×
oud
nieuw

B-to-B mediapartner in uw vakgebied

GPmedia gelooft dat de juiste kennis essentieel is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Daarom brengen wij leverancier en retailer in gespecialiseerde branches samen en voorzien hen van vakinhoudelijke informatie. Informatie die wij als uitgeverij in print en online aanbieden. Bij een vooraanstaand en fraai vormgegeven vaktijdschrift hoort immers een net zo informatieve website en aansprekende nieuwsbrief. Als b-to-b mediapartner zien wij social media (Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram) als digitale ontmoetingsplek bij uitstek.

GPmedia heeft met haar vijfentwintig jaar ervaring ruime kennis opgebouwd in de optiek-, juweliers-, hoor-, beauty-, kappers-, bodyfashion-, bakkers-, verpakkings-, fiets- en slagersbranche en vlees- en eiwitverwerkende industrie en de vis-, schaal- en schelpdierenindustrie. In ieder segment willen wij graag dé mediapartner zijn. We hebben bewezen dat dit werkt als we kijken naar de prominente plek die we innemen in de verschillende branches en hoe we leverancier en retailer elke dag weer samen brengen met onze unieke media-aanpak met een glossy touch.

GPmedia brengt twaalf titels uit: De Opticien, De Juwelier, De Kapper, De Beautysalon, Second Skin, NBT Magazine, Hoordetail, Pakkracht, Meat&Co, SlagersVak, Fish&Co en Fietszaken.