×
×

Over ons

Visie

GPmedia gelooft dat de juiste kennis essentieel is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Daarom brengen wij leverancier en retailer in gespecialiseerde branches samen en voorzien hen van vakinhoudelijke informatie. Informatie die wij als uitgeverij in print, digitaal en online aanbieden.

Missie

GPmedia streeft ernaar om de retailer te voorzien van de juiste vakinhoudelijke informatie uit zijn of haar branche. Dit wordt gerealiseerd door negen mediatitels uit te geven: De Opticien, De Juwelier, De Kapper, De Beautysalon, Second Skin, Hoordetail, NBT magazine, Pakkracht en Meat&Co.

Elk titel onderscheidt zich door vakinhoudelijke en diepgaande informatie, glossy touch en een uniek formaat. Ook online is iedere titel zeer actief. Middels onze website blijft de gehele branche op de hoogte van het laatste nieuws en regelmatig worden er doeltreffende nieuwsbrieven naar alle lezers verstuurd.

Sociale media zijn onmisbaar om actuele informatie van retailers en leveranciers te delen en hen samen te brengen. Alle mediatitels voorzien de lezers dan ook dagelijks van nieuws op deze kanalen.

GPmedia heeft dankzij de ruime ervaring veel expertise in de optiek-, juweliers-, hoor-, beauty-, kappers-, bodyfashion-, bakkers-, verpakkingsbranche en vlees- & eiwittenverwerkende industrie. De prominente plek die de uitgeverij inneemt in de uiteenlopende branches is het bewijs dat leverancier en retailer elkaar vinden en samenkomen dankzij onze mediakanalen.