×
×

Vacature media-adviseur (m/v)

Maandag 18 februari 2019

GPmedia BV is op zoek naar een
 

Fulltime & een parttime media-adviseur (m/v)

 
GPmedia is een uitgeverij van een negental vooraanstaande b-to-b vaktitels voor ondernemers en professionals. Onze uitgeverij is werkzaam in zowel de lifestyle-/beautybranche als in industriële sectoren. Voor de uitbreiding van onze verkoopteam zijn wij op zoek naar een fulltime en een parttime media-adviseur. In deze veelzijdige en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor commerciële verkoopactiviteiten zowel vanuit de binnendienst als buitendienst.
 
We vinden het natuurlijk belangrijk dat je een goede commerciële instelling hebt en het leuk vindt om een netwerk op te bouwen binnen de betreffende branches. Je bent de spil tussen onze klanten (professionele adverteerders) en de redactie en je bent in staat om onze partners een gedegen media-advies te geven waarmee ze zowel offline als online een maximale exposure krijgen. Je overlegt met de redactie verder waar de commerciële kansen liggen en bent de relevante schakel tussen het magazine en de commerciële aanbieders in de branche.
 
De afgelopen jaren heeft GPmedia niet alleen offline stappen gezet, online zijn we meer en meer in staat om onze doelgroep op de juiste manier te bereiken. Dat doen we middels onze websites, social media-kanalen, direct mailings en nieuwsbrieven en als media-adviseur ben je medeverantwoordelijk voor de invulling van deze uitingen.
 
Jouw profiel:
  • Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding;
  • Ervaring in het vakgebied is een pré;
  • Bovenal ben je ondernemend ingesteld en in staat om zelfstandig te werken;
  • Je beschikt over rijbewijs-B;
  • Daarnaast ben je representatief, heb je affiniteit met de mode- en beautybranche of vind je de industriële industrie juist erg interessant;
  • Je woont binnen een straal van 40 kilometer rond Nijmegen of bent bereid te verhuizen;
  • Heb je gevoel voor marketing.
 
Wat wij bieden
GPmedia bestaat uit een hecht team van een achttiental mensen. We zijn een organisatie met een no-nonsens mentaliteit en met een informele werksfeer, waar naast hard werken ook tijd is voor humor en ontspanning. Verder bieden we een bij de functie passend salaris, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring.
 
Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Wij maken graag kennis! Stuur je motivatie/sollicitatiebrief voorzien van CV en pasfoto binnen twee weken na publicatie van deze vacature naar: GPmedia, t.a.v. Gerdo van de Peppel, g.peppel@gpmedia.nl. Voor meer informatie over de vacature bel je naar 024-3246146 of kijk op onze website www.gpmedia.nl.     
 
 
 
Terug naar nieuwsoverzicht