×
×
oud
nieuw

Vacature: ALLROUND REDACTEUR

Dinsdag 12 juli 2022

Vanwege de groei die onze uitgeverij doormaakt, zijn we per direct op zoek naar een:


ALLROUND REDACTEUR

 
Wie zijn wij?
GPmedia BV is een zelfstandige uitgeverij met een tiental vaktijdschriften die verschijnen in Nederland en Vlaanderen. Wij brengen vakbladen uit in verschillende sectoren, van MKB tot industrie. Afhankelijk van de branche verschijnt elk vaktijdschrift vier of zes keer per jaar. Elk vaktijdschrift heeft daarbij een eigen website en social media voor de dagelijkse actualiteiten en als online dienstverlenging voor adverteerders en lezers. Door de sterke groei van de uitgeverij en de lancering van een nieuwe titel zijn wij op zoek naar een ambitieuze allround redacteur.
 
Wat ga je doen?
Voor de verschillende vaktijdschriften die we uitgeven, ga je op pad voor reportages, interviews en casestudy’s. Daarnaast schrijf je artikelen en herschrijf je teksten op basis van aangeleverde persberichten of telefonische interviews. Ook ben je verantwoordelijk voor het creëren van unieke content voor onze websites en social media. Het bezoeken van (internationale) vakbeurzen en evenementen behoren tot je werkzaamheden. Je bent een ambitieuze redacteur die van ons de kans krijgt om zich door te ontwikkelen tot hoofdredacteur. Op den duur ben je verantwoordelijk voor je eigen magazine.
 
Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een allround redacteur. Je hebt minimaal een HBO-werk- en denkniveau (en bij voorkeur een studie gevolgd in de richting journalistiek, communicatie en/of Nederlands). Daarnaast beschik je over een vlotte pen, heb je ervaring met social media, kun je goed deadlines bewaken en heb je bij voorkeur een eigen visie op print en nieuwe media. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent representatief en beschikt over een commercieel vermogen. Het beheersen van de Engelse en/of Duitse taal is een pré, maar niet noodzakelijk. Je bent woonachtig in een straal van 40 kilometer vanaf Nijmegen. Omdat je regelmatig op pad gaat, is het bezit van een rijbewijs een vereiste.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende baan als redacteur, met verschillende doorgroeimogelijkheden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en wordt onderdeel van een gezellig en professioneel team binnen een commerciële B2B-werkomgeving. Onze uitgeverij bevindt zich in het hart van Nijmegen, op loopafstand van het trein- en busstation. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld. Wij bieden goede secundaire arbeidsomstandigheden en een pensioenregeling. We sluiten de werkweek standaard af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. 
 
Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken?

Wij maken graag kennis! Stuur je motivatie/sollicitatiebrief, voorzien van CV en pasfoto, naar: GPmedia, t.a.v. Martijn Schwillens, m.schwillens@gpmedia.nl. Voor meer informatie over de vacature bel je naar 024-3246146.  


Terug naar nieuwsoverzicht